Video

Frans Bauer aan de slag als officiële Brabantse nachtcommissaris

23 september 2014 om 17:49 • Aangepast 24 april 2020 om 17:42
nl
Frans Bauer is dinsdag aan de slag gegaan als officiële nachtcommissaris van de provincie Brabant. In Uden pleegde hij een verrassingsoverval op de plaatselijke poelier en op theaterdirecteur Maarten Prinssen van theater Markant.
Geschreven door

De tiende theatertournee van Frans Bauer, Live in Concert X, gaat donderdag 2 oktober van start. Traditiegetrouw is de aftrap van de landelijke theatertour in Markant Uden. Omdat Bauer al die jaren zeer hartelijk werd ontvangen in Uden vond hij het dinsdag de hoogste tijd om Maarten Prinssen, directeur van het theater, te bedanken voor alle goede zorgen.
Keileuk-locatieDe directeur werd overvallen in zijn kantoor en kreeg naast een schouderklopje een enorm boeket bloemen. Daarnaast mocht het theater de eerste Keileuk-sticker van Bauer in ontvangst nemen. Bauer is door de echte Commissaris van de Koning in Brabant benoemd tot nachtcommissaris en mag honderd Brabantse plekken uitroepen tot een Keileuk-locatie.
Bauer deelt het Keileuk-keurmerk uit "Een Keileuk-locatie is een soort keurmerk van nachtcommissaris Bauer", aldus de zanger. "Met een Keileuk-sticker op de deur is een bedrijf, theater en of winkel een echt goed en gezellig Brabants bedrijf."
Tok, tokDe tweede van de honderd Keileuk-stickers die Bauer mag uitdelen, ging naar Poelier Bevers in Uden. Net zo lang als Bauer al optreedt in theater Markant, komt hij ook bij de poelier. "Frans is kippengek", aldus de eigenaar. Bauer doet na het opplakken van de sticker zijn naam eer aan en verdwijnt met een tas vol met kippenbouten richting Fijnaart.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.