Politie krijgt 37 tips over overval juwelier in Made

24 september 2014 om 15:30
nl
De politie heeft tot nu toe 37 tips binnengekregen over de overval op juwelier John van Oosterhout in Made in maart. Bureau Brabant en Opsporing Verzocht besteedden begin deze week aandacht aan de overval.
Geschreven door

Rechercheurs brengen de tips nu in kaart. Een woordvoerder van de politie laat weten dat het mogelijk is dat er nog meer tips binnen komen.
'Als een zeehondje op mijn buik'Op dinsdag 11 maart 2014 overvielen twee mannen de juwelier aan de Marktstraat. Op bewakingsbeelden die tijdens Bureau Brabant te zien waren, was te zien hoe twee overvallers de juwelier, twee medewerksters en een klant op de grond dwingen te gaan liggen.
"Ik lag letterlijk en figuurlijk als een zeehondje op mijn buik in mijn eigen winkel," zei Van Oosterhout daarover in het opsporingsprogramma. De daders haalden vervolgens de vitrinekasten leeg en vulden een sporttas die ze hebben meegenomen.
Daarna vluchtten ze op een gestolen scooter naar de parkeerplaats bij de tennisvereniging bij de Kievitstrat. Daar stapten ze bij iemand in een zwarte sportauto die daarna wegrijdt.
Gestolen scooter en kentekenDe scooter bleek te zijn gestolen. Ook de kentekenplaat was gestolen, op 6 maart aan de Prinsenpolderstraat in Made.
Precies een week later werd de sporttas gevonden aan de Vosdonkseweg in Sprundel. Er lagen sieradendoosjes bij van de Madese juwelier.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.