Directie stopt met de ontwikkeling project Hof van Cranendonck in Soerendonk

24 september 2014 om 18:28
nl
De directie van het project Hof van Cranendonck in Soerendonk stopt per direct met de uitvoering van het plan.
Geschreven door

Het plan omvatte de bouw van een hotel, theater, museum, restaurant en winkels bij het landgoed De Baronie. De directie heeft de gemeente Cranendonk woensdag laten weten dat ze stopt met het project.
De directie wilde het ambitieuze plan nog wel realiseren, maar is volgens directrice Nathalie Pompen ‘teleurgesteld in het handelen van de gemeente Cranendonk’.
Andere opstelling naar ondernemersDe werkzaamheden aan het project lagen al sinds 5 september stil. In de persverklaring schrijft Pompen dat het steeds duidelijker werd dat de gemeente niet de gedroomde partner was om het project te realiseren. “Een andere opstelling naar ondernemers met een investeringplan is nodig”, schrijft ze.
Volgens het ED zouden de onderhandelingen zich volgens de gemeente onder andere toespitsen op de financiële bijdrage van de gemeente op de ontsluiting van het verkeer bij het Hof van Cranendonck. Volgens de krant stond de gemeente nog steeds achter de realisatie van het project, maar wel met 'een doordachte ontwikkeling en realisatie'.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.