A59 bij Vlijmen weer open na wilde politieachtervolging vanuit Den Bosch, bestuurder opgepakt

25 september 2014 om 08:41 • Aangepast 21 november 2020 om 22:24
nl
De A59 bij Vlijmen richting Nieuwkuijk is woensdagavond een half uur afgesloten geweest. De politie heeft na een wilde achtervolging een auto tussen Den Bosch en Nieuwkuijk klemgereden.
Profielfoto van
Geschreven door

Het zou gaan om een man die in een gestolen auto reed. Tijdens een politiecontrole op de Onderwijsboulevard in Den Bosch merkten agenten dat hij in een gestolen voertuig reed.

Wachten op privacy instellingen...

Dollemansrit door Den BoschDe bestuurder kreeg een stopteken, maar ging er vervolgens in volle vaart vandoor. Diverse politieauto’s zetten de achtervolging in door verschillende wijken in Den Bosch. De snelheidsduivel raakte tijdens zijn dollemansrit enkele auto’s.
Tijdens de achtervolging probeerde de bestuurder een paar keer de politiewagens te rammen. Op de A59 tussen Den Bosch en de afslag Nieuwkuijk-Haarsteeg kon de man klem worden gereden. Hij werd hierna aangehouden.

Politie zoekt getuigenEr moest een politiewagen weggetakeld worden. Het Team Surveillance Honden Oost-Brabant kwam met hond ‘Rex’ nog in actie. Niemand raakte gewond. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft onderzoek gedaan.
De politie roept benadeelden van de achtervolging op om zich te melden. Ook getuigen worden verzocht te bellen met telefoonnummer 0900-8844.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.