Honderden gamers in rij tijdens nachtlancering FIFA 15 bij Saturn Tilburg: ‘Het was een gekkenhuis'

25 september 2014 om 02:41 • Aangepast 21 november 2020 om 22:24
nl
Er was woensdagnacht opnieuw een nachtlancering van een videogame bij electronicawinkel Saturn in Tilburg. Na Grand Theft Auto werd nu FIFA 15 's nachts verkocht. Zeker vierhonderd gamers stonden in de rij om een exemplaar mee naar huis te nemen. “Het was een gekkenhuis, een chaos”, vertelt Danny Lammers die achteraan in de rij stond.
Profielfoto van
Geschreven door

Vanaf middernacht openden verschillende Brabantse zaken hun deuren om de lancering van de nieuwe FIFA te vieren. Vorig jaar liep het bij de Saturn in Tilburg nog flink uit de hand. Tijdens de nachtlancering van Grand Theft Auto V werden sommige gamers door ongeduldige kopers overlopen.

Wachten op privacy instellingen...

'Rolluik niet helemaal open'Dit jaar was het een stuk beter geregeld, maar wederom vormde het rolluik een probleem. “Het rolluik was niet helemaal open, waardoor al die mensen via een nooddeur naar binnen moesten. Ja, het kon beter, maar uiteindelijk was het toch geslaagd”, laat Danny weten.
Danny is een groot liefhebber van FIFA, vertelt hij terwijl hij de winkel verlaat. “Ik heb alle voorgaande FIFA-games gespeeld. Het blijven de beste voetbalgames. Ik ga vannacht de game samen met mijn broer spelen”, vertelt hij trots.
Veel spelcomputersFIFA 15 is een voetbalgame van uitgever Electronic Arts. De nieuwe editie is op veel spelcomputers te spelen, waaronder de Xbox One, PlayStation 4, Wii en PC. De sportgame werd woensdagnacht voor een relatief goedkope prijs van vijftig euro verkocht.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.