Nog twee mannen opgepakt voor mogelijke betrokkenheid bij moord op Yvon Pfaff in Sint-Michielsgestel

25 september 2014 om 19:53
nl
De politie heeft dinsdag nog eens twee mannen opgepakt die verdacht worden van betrokkenheid bij de dood van Yvon Pfaff (49) uit het Gelderse Ochten. Het gaat om een 37-jarige man uit Druten en een 40-jarige inwoner van Den Bosch.
Geschreven door

De 40-jarige Bosschenaar verbleef in Italië toen hij werd opgepakt. Op verzoek van het onderzoeksteam heeft de Italiaanse politie hem dinsdag aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van Pfaff.
Misdaadjournalist Hendrik-Jan Korterink vermoedde al dat er meerdere daders in het spel waren.
Vrijdag voor de rechterEr ligt momenteel een uitleveringsverzoek voor de verdachte. De verdachte man uit Druten werd ook dinsdag aangehouden voor betrokkenheid bij de slepende zaak. Hij zit vast en zal vrijdag voor de rechter verschijnen.
De 33-jarige man uit Maurik die dinsdagochtend werd aangehouden, zal die dag ook worden voorgeleid. Het lichaam van Pfaff werd in juni in een uitgebrande auto in Sint-Michielsgestel aan de Pettelaar gevonden. Twintig rechercheurs werden op de zaak gezet.  
'Sprake van liquidatie'Pfaff kwam voor de autobrand al door geweld om het leven. Volgens verschillende misdaadjournalisten is sprake van een liquidatie.
Opsporing Verzocht besteedde in augustus aandacht aan de moord. Er werd 15.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.