Video

Televisietoren in Roosendaal op 4 en 5 oktober open voor publiek tijdens 'heppie view'

25 september 2014 om 20:27
nl
Beeldbepalend voor de skyline van Roosendaal is ongetwijfeld de televisietoren. Binnenkort is het gevaarte bij hoge uitzondering open voor het publiek. De opbrengst gaat naar het goede doel, de stichting Heppie in Mierlo.
Geschreven door

De 120 meter hoge zendmast in Roosendaal staat er al sinds 1961. Minder bekend bij veel mensen is het uitzicht vanaf de zendmast op 80 meter hoogte. Op 4 en 5 oktober kan iedereen het komen bekijken.
Unieke kans''Er zijn mensen die al jaren tegen zo'n toren aan kijken terwijl ze nog nooit boven zijn geweest. Voor hen is het een uitgelezen kans om de mediatoren te bezoeken'', aldus Nina Schmitz, directeur van Heppie.  
Eigenaar Alticom heeft eerder al 7 mediatorens in Nederland opengesteld voor 'heppie views'. En nu is het dus de beurt aan Roosendaal . Bezoekers mogen in groepjes van maximaal 50 mensen per half uur naar boven. De entree van tien euro is volledig bestemd voor de stichting Heppie.
Extra aandachtDe organisatie zet zich in voor kinderen die het om verschillende redenen niet meezit en daarom extra aandacht nodig hebben.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.