NAC Breda ziet kansen tegen Ajax: 'Vol er op en geen centimeter ruimte geven'

26 september 2014 om 14:34
nl
NAC staat zaterdag voor een zware klus. De ploeg ontvangt namelijk landskampioen Ajax in Breda. Hoewel de Bredase ploeg geen goede week achter de rug heeft, verlies van Willem II en een nipte bekeroverwinning op Spakenburg, ziet de ploeg kansen. "Het begint met de mouwen opstropen, dan krijgt Ajax het moeilijk."
Geschreven door

NAC kende geen beste week. Afgelopen vrijdag verloor de ploeg in Tilburg van aartsrivaal Willem II. Vier dagen later was het niet veel beter. NAC schakelde weliswaar topklasser Spakenburg uit in de beker (3-4), maar het spel van de Bredanaars was bedroevend. Zeker verdedigend liet NAC nogal wat steken vallen.
Geen centimeterDat zag ook Henrico Drost, de centrale verdediger die tegen Spakenburg vanwege een rugblessure op de tribune zat. "Dat kan zo niet tegen Ajax. Die straffen alle fouten af. Ik denk dat we een voorbeeld moeten nemen aan hoe Feyenoord laatst tegen Ajax speelde. Vol er op en geen centimeter ruimte geven."
"Wij willen ze flink onder druk zetten", zegt ook ploeggenoot Joeri de Kamps. "We zullen dat als team moeten doen. Als we dat een hele wedstrijd volhouden, wil ik het wel eens zien."
Bij NAC is op Elson Hooi na weer iedereen fit.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.