Verdachten langer vast voor mogelijke betrokkenheid bij moord op Yvon Pfaff in Sint-Michielsgestel

26 september 2014 om 17:25
nl
Twee verdachten die deze week werden aangehouden voor de betrokkenheid bij de dood Yvon Pfaff uit het Gelderse Ochten, zitten nog zeker twee weken vast.
Geschreven door

Het slachtoffer werd in juni vermoord en in een uitgebrande auto op een zandpad in Sint-Michielsgestel gevonden. De twee mannen worden beschuldigd van moord en medeplichtigheid, aldus justitie in Den Bosch vrijdag.
In hoofd gestoken met mesHet vermoeden bestaat dat Yvon Pfaff naar een recreatiewoning in Ewijk is gelokt. Volgens de beschuldigingen is hij neergeschoten, maar is hij ook in het hoofd gestoken met een mes.
Een 33-jarige man uit Maurik wordt beschouwd als een van de uitvoerders. Hij wordt ook beschuldigd van de brandstichting. Een 37-jarige man uit Druten fungeerde mogelijk als opdrachtgever. Hij wordt beschuldigd van medeplichtigheid en hulp aan de daders.
In Italië aangehoudenEen 40-jarige verdachte uit Den Bosch werd deze week in Italië aangehouden en zit daar nog vast in afwachting van uitlevering aan Nederland. Over zijn rol is nog niet meer bekend.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.