Vader Henk twijfelt niet over WK-vorm Marianne Vos: 'Ik heb alle vertrouwen dat ze in orde is'

26 september 2014 om 17:18
nl
Henk Vos heeft absoluut geen twijfels over de vorm van zijn dochter Marianne Vos. De wielrenster uit Meeuwen zou niet helemaal fit zijn voor het WK wielrennen in het Spaanse Ponferrada. Vader Henk veegt alle twijfel van de tafel. "Ik heb er alle vertrouwen in dat haar vorm in orde is."
Geschreven door

Vos werd zondag tijdens de ploegentijdrit gelost. Enkele weken daarvoor stapte ze ook al uit de Holland Ladies Tour. Uit voorzorg, zo verklaarde Vos even later.
Moerenhout uit zorgen over VosOok ploegleider Koos Moerenhout uit Steenbergen van Rabo/Liv uitte zijn zorgen over de vorm van Vos. Dat deed hij na de dramatische ploegentijdrit van Rabo/Liv.
Moerenhout zag eerst Vos gelost worden en even later lag de hele ploeg verspreid over het beton van Ponferrada. Volgens Moerenhout zou Vos te veel tijd in het promoten van het vrouwenwielrennen steken. Dat zou ten koste gaan van haar vorm.
Pa twijfelt nietVader Henk ziet de zaken toch anders. Volgens hem had zijn dochter tijdens de ploegentijdrit last van haar houding. "Ze had problemen met de tijdrithouding. Maar haar conditie zal geen probleem zijn", laat Henk aan Omroep Brabant weten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.