Sport zaterdag: Brons beachvolleybalster Marleen van Iersel, FC Oss verslaat Telstar

27 september 2014 om 11:43
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder andere aandacht voor de voetbalsters van PS/FC Eindhoven, Marleen van Iersel, FC Oss en de zaalvoetballers van ZVV Endhoven.
Geschreven door

Brons voor Van IerselMarleen van Iersel uit Goirle heeft dit weekend brons gewonnen tijdens het beachvolleybaltoernooi in het Braziliaanse Sao Paulo. Ze was in de strijd om de derde plaats met Madelein Meppelink, te sterk voor Maria Clara en Carolina Salgado uit Brazilië. Het werd 21-15 en 21-14.
PSV/FC Eindhoven klopt GentDe voetbalsters van PSV/FC Eindhoven hebben de competitiewedstrijd tegen AA Gent vrijdag gewonnen. Lisanne Vermeulen maakte met een fraaie kopbal de enige treffer van de wedstrijd, uit een voorzet van Myrthe Moorrees.
ZVV Eindhoven haalt uitDe zaalvoetballers van ZVV Eindhoven hebben ook hun derde wedstrijd in de eredivisie zaalvoetbal vrijdag gewonnen. De promovendus versloeg JCK-Aiso in Nieuwegein met 11-5. ZVV Eindhoven staat met zes punten uit drie wedstrijden derde in de eredivisie. FC Eindhoven en FCK De Hommel uit Den Bosch komen zaterdagavond pas in actie. Zij nemen het in Den Bosch tegen elkaar op.
Winst voor FC OssFC Oss maakte geen fout in het duel tegen Telstar. Het werd in Oss 2-1. De doelpunten kwamen op naam van Jansen en Falkenstein. Van Huizen zorgde namens Telstar nog voor de aansluitingstreffer.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.