Dennis Rommedahl voor 1 euro op Marktplaats: ‘Hoeft niet aan oplader, loopt op financiële prikkels’

27 september 2014 om 20:47
nl
“Zijn spieren werken niet meer, maar zijn bankrekening wordt nog maandelijks bijgevuld.” Een kennelijk gefrustreerde RKC-supporter is niet blij dat Dennis Rommedahl zijn contract bij de club niet wil laten ontbinden. Daarom heeft hij de Deense aanvaller maar op Marktplaats gezet. Voor één euro.
Geschreven door

Rommedahl liet woensdag weten nog graag in actie te komen bij RKC. Daar zitten de supporters en het bestuur niet op te wachten. Het salaris van de speler drukt zwaar op de begroting van de noodlijdende club. “Hij heeft het afgelopen seizoen weinig gelopen en zijn voetbalschoenen zijn nog zo goed als nieuw”, luidt de advertentie.[YouTube:body:http://youtu.be/PCyrkH19pVw]
'Gemaakt van Scandinavisch zachthout'De 36-jarige aanvaller zit al ruim een jaar in de ziektewet en kampt met een blessure aan de hiel. RKC had gehoopt dat de Deen een andere beslissing zou hebben genomen. Daar hoopte de supporter ook op. “Rommedahl hoeft niet aan oplader, hij loopt het beste op financiële prikkels”, schrijft hij op Marktplaats.
De Deen heeft nog een contract tot het einde van het seizoen bij RKC. De supporter hoopt met zijn actie eventuele geïnteresseerden in beweging te brengen. Er moet nog wel een kanttekening geplaatst worden: “Rommedahl is gemaakt van Scandinavisch zachthout en dat werkt niet.”[Tweet:body:https://twitter.com/SuperVakF/status/515878391124611072]
Maatschappelijke carrièreRKC wil graag dat Rommedahl aan zijn maatschappelijke carrière begint bij de club. De club verkeert sinds de degradatie naar de Jupiler League in financieel zwaar weer.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.