Video

Claudia Oskam uit Zevenbergen gestoken met een mes en gewurgd, William R. verdacht van moord

29 september 2014 om 14:00 • Aangepast 21 november 2020 om 22:20
nl
De 36-jarige Claudia Oskam uit Zevenbergen is met messteken, verwurging en schoppen om het leven gebracht. Dat liet de officier van justitie maandag weten tijdens een pro forma-zitting in de strafzaak tegen William R. Hij heeft bekend zijn ex-vrouw Claudia Oskam uit Zevenbergen te hebben gedood.
Profielfoto van
Geschreven door

Claudia werd op 10 januari vermoord. Haar lichaam is daarna in het water gedumpt. Drie dagen later is het lichaam gevonden. William R. wordt verdacht van moord.

Wachten op privacy instellingen...

William R. aanwezigR. was maandag aanwezig bij de zitting, net als de broer en vader van Claudia. In april was de verdachte er niet bij tijdens de eerste zitting, in tegenstelling tot de nabestaanden van Claudia.
De zaak wordt op vier november inhoudelijk behandeld.
Vermissing en moordWilliam R. uit Zevenbergen werd begin januari gearresteerd omdat hij betrokken zou zijn bij de vermissing van de Zevenbergse moeder van drie kinderen. Hij bekende een dag later zijn ex-vrouw om het leven te hebben gebracht.
Het lichaam van Claudia werd in De Roode Vaart aan de Schansdijk in Zevenbergen aangetroffen. William R. liet eerder via zijn vorige advocaat Harry Nieland weten enorme spijt te hebben van zijn daad. Hij zou haar volgens de advocaat niet met voorbedachte rade hebben gedood.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.