Hockeyers Oranje Zwart winnen van Amsterdam, HC Tilburg en Push verliezen hun duels

28 september 2014 om 17:54 • Aangepast 24 april 2020 om 17:55
De hockeyers van Oranje Zwart hebben zondag met 2-1 gewonnen van Amsterdam. Den Bosch, HC Tilburg en Push verloren hun wedstrijden.

Mink van der Weerden zette zijn ploeg al na drie minuten spelen op een 1-0 voorsprong. De Amsterdammers kwamen daarna nog wel terug via Justin Reid-Ross, maar na rust zorgde Jelle Galema voor het winnende doelpunt. Oranje Zwart staat momenteel tweede in de Hoofdklasse.
HGC - Den BoschDe hockeyers van Den Bosch verloren zondag uit met 5-3 van HGC. De Bosschenaren bogen een 3-1 achterstand om naar 3-3, maar gaven het daarna weer uit hand. Door de nederlaag zakt Den Bosch naar de achtste plaats.
HC Tilburg - PinokéHC Tilburg deed slechte zaken door thuis te verliezen van degradatieconcurrent Pinoké. De bezoekers wonnen met 1-3 en boekten hun eerste zege van het seizoen. Pinoké klom daardoor over HC Tilburg heen. De Tilburgers staan momenteel tiende.
Schaerweijde - PushPromovendus Push uit Breda had zondag weinig in te brengen tegen Schaerweijde. Push keek binnen een half uur tegen een 3-0 achterstand aan. Na rust werd het zelfs 4-0. De ploeg uit Breda scoorde in het laatste kwartier nog twee keer, maar dat mocht niet meer baten.