Video

Duizend euro voor gouden tip brand rolstoelbusje Veldhoven

29 september 2014 om 01:39
nl
Maar liefst duizend euro heeft George Anwar over voor de gouden tip die leidt naar de brandstichter die zijn rolstoelbusje in vlammen op liet gaan. De eigenaar van De Prins Taxi in Veldhoven is zijn dure busje kwijt, maar baalt nog het meeste van de overlast voor de buurt die door de brand veroorzaakt werd.
Geschreven door

Het rolstoelbusje van Anwar stond zondagavond naast een caravan geparkeerd aan de Leuskenhei in Veldhoven. De caravan vloog in brand en het vuur sloeg over naar het rolstoelbusje.
Dure apparatuurNiet zomaar een rolstoelbusje: "Er zat een camera van zeshonderd euro in, een navigatiesysteem, alle rolstoelhulpmiddelen waren elektrisch aangedreven en bovendien heb ik er per 1 september van de wet een boordcomputer in moeten zetten van 1800 euro."
Anwar moet nu snel aan een ander busje want maandag zou hij al mensen vervoeren in het rolstoelbusje: "Die mensen moet ik nu doorverwijzen naar een ander taxibedrijf."
OverlastNiet alleen de materiële schade is een tegenslag voor Anwar, hij baalt ook ontzettend van de overlast die door de brand veroorzaakt werd: "Ik kon er niets aan doen, dat is het allerergste. Het was de caravan die als eerste in brand vloog. Ik probeer voor de buurt voor zo min mogelijk overlast te zorgen, en dit vind ik heel erg. Bijvoorbeeld voor de kinderen die op bed lagen, morgen naar school moeten en bang zijn geworden van het vuur."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.