Sport maandag: Glenn Coldenhoff tiende tijdens Motocross of Nations

29 september 2014 om 11:02
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder andere aandacht voor motorcrosser Glenn Coldenhoff, de amateurvoetballers van OJC Rosmalen en PSV-verdediger Brenet geschorst.
Geschreven door

Coldenhoff tiende tijdens Motocross of NationsGlenn Coldenhoff uit Heesch is met Nederland zondag tiende geworden tijdens de Motocross of Nations, het afsluitende motorcrossevenement van het seizoen. Hij kwam met Ceriel Klein Kromhof en Marc de Reuver in de drie races uit op tachtig punten. Frankrijk was met zeventien een klasse apart. Coldenhoff onderscheidde zich met een zevende, als beste MX2-rijder tussen de MXGP'ers, en een achtste plaats.
OJC verliest, maar blijft koploperDe amateurvoetballers van OJC Rosmalen hebben de competitiewedstrijd tegen Leonidas zondag verloren. Het duel in Rotterdam eindigde in 3-1 voor de thuisclub. Toch blijft OJC koploper in de zondag-Topklasse, met vijftien punten. JVC Cuijk staat derde, op drie punten van OJC. JVC Cuijk was zondag met 4-1 te sterk voor het Emmense WKE. UNA klopte het Utrechtse Hercules in Veldhoven met 2-0 en staat zesde met tien punten.
Brenet twee duels aan de kantPSV'er Joshua Brenet is twee wedstrijden geschorst. De verdediger kreeg afgelopen weekend in de verloren uitwedstrijd tegen SC Heerenveen (1-0) de rode kaart. De verdediger schopte Mark Uth onderuit.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.