Opnieuw drie aanhoudingen in moordzaak Yvon Pfaff in Sint-Michielsgestel

29 september 2014 om 16:17
nl
De politie heeft maandag drie inwoners van het Gelderse Maurik aangehouden die betrokken zouden zijn bij de dood van Yvon Pfaff. Zijn dode lichaam werd op 22 juni aangetroffen in een uitgebrande auto in Sint-Michielsgestel.
Geschreven door

Vorige week dinsdag werden al twee mannen uit Maurik en Druten en een 40-jarige Bosschenaar opgepakt. De man uit Den Bosch werd in Italië aangehouden. Er is om zijn uitlevering gevraagd.
De nu aangehouden verdachten zijn twee mannen van 36 en 38 en een 31-jarige vrouw, alle drie uit Maurik. Ze zitten vast voor verder onderzoek. Met hun aanhouding komt het aantal arrestaties in de zaak Pfaff op zes.
Afrekening criminele circuitDe verdachten uit Maurik en Druten zijn vrijdag voorgeleid aan de rechter commissaris en zitten nog zeker veertien dagen vast. De 33-jarige man uit Maurik wordt gezien als één van de uitvoerders, de man uit Druten als mogelijke opdrachtgever.
De aan de Pettelaar in Sint-Michielgestel gevonden Yvon Pfaff (43) uit het Gelderse Ochten is neergeschoten en door zijn hoofd gestoken op een recreatiepark in het Gelderse Ewijk, zo blijkt uit onderzoek. Volgens diverse misdaadjournalisten gaat het om een liquidatie in het criminele circuit.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.