Video

PSV met vijf supporters naar Moskou, RTL-commentator Sierd de Vos belooft namen fans te noemen op tv

30 september 2014 om 16:02
nl
De spelers van PSV worden donderdagavond door vijf meegereisde supporters gesteund tijdens de Europa Leaguewedstrijd tegen Dinamo Moskou. Die wedstrijd is het tweede duel van PSV in de groepsfase van de Europa League van dit seizoen en wordt in Moskou gespeeld.
Geschreven door

Het duel begint al om vijf uur donderdagmiddag Nederlandse tijd.
Alle uithoeken van Oost-Europa"PSV heeft heeft in de Europa League bijna alle uithoeken van Oost-Europa bezocht. Als je heel eerlijk mag zijn dan zijn dat natuurlijk andere affiches dan die van onze vrienden uit Amsterdam die tegen Barcelona en AC Milan spelen", laat Timmermans weten.
Ook de onrust in Oekraïne en Rusland spelen mee. "Ook bij mij brengt de wedstrijd tegen Dinamo Moskou een raar gevoel naar boven. Aan de ene kant is het maar een wedstrijd, aan de andere kant spelen de tragische gebeurtenissen natuurlijk ook mee."
De Sierd noemt namenOverigens heeft RTL-commentator Sierd de Vos beloofd om de namen van alle meegereisde supporters op tv te noemen. Dat deed hij ook bij het duel van PSV met het Wit-Russische Shakhtyor Soligorsk.
PSV won het eerste Europa Leagueduel met 1-0 van Estoril Praia uit Portugal.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.