Sport woensdag: PSV/FCE verliest van Twente en RKC'er Sandro Calabro onder het mes

1 oktober 2014 om 08:42
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder andere aandacht voor: voetbalsters van PSV/FCE en Kevin Kabran van FC Den Bosch.
Geschreven door

RKC'er Calabro onder het mesRKC Waalwijk moet spits Sandro Calabro waarschijnlijk lang missen. De 31-jarige aanvaller had last van acute klachten aan zijn onderrug en is woensdag geopereerd. Volgens RKC wijzen de eerste signalen op een hernia.
PSV/FCE verliest van FC TwenteDe voetbalsters van PSV/FCE hebben dinsdagavond met 1-3 verloren van FC Twente. De Eindhovense ploeg keek na twintig minuten spelen al tegen een 2-0 achterstand aan. Michelle Hendriks maakte namens PSV/FCE de enige treffer. De Eindhovense voetbalsters staan in de BeNe League op de zesde plaats. Komende vrijdag nemen ze het op tegen Anderlecht, de nummer vijf van de competitie.
FC Den Bosch moet Kabran weken missenVoetbalclub FC Den Bosch kan waarschijnlijk enkele weken niet beschikken over Kevin Kabran. De Zweedse aanvaller raakte in de uitwedstrijd tegen Jong PSV aan zijn enkel geblesseerd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.