Sport donderdag: Van der Vleuten in team Nations Cup

2 oktober 2014 om 13:34
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder andere aandacht voor: springruiter Maikel van der Vleuten en Ji-Sung Park.
Geschreven door

Van der Vleuten naar Nations CupSpringruiter Maikel van der Vleuten uit Someren is met zijn paard Verdi door bondscoach Rob Ehrens geselecteerd voor de finale van de FEI Nations Cup. De bondscoach selecteerde voor deze wedstrijd volgende week in Barcelona dezelfde springruiters, die vorige maand in Frankrijk de wereldtitel met het landenteam behaalden. Ook Jur Vrieling met Bubalu, Gerco Schröder met London, Jeroen Dubbeldam met Zenith SFN en Frank Schuttert met Winchester HS zijn in het team opgenomen.
Oud-PSV'er Ji-Sung Park wordt 'ambassadeur'Manchester United heeft de Zuid-Koreaan Ji-sung Park benoemd tot ambassadeur van de club. De 33-jarige oud-voetballer speelde van 2005 tot 2012 voor de Engelse formatie van coach Louis van Gaal. In zijn nieuwe functie zal hij Manchester United bij evenementen gaan vertegenwoordigen. Park maakte in 2005 de overstap van PSV naar Manchester United en keerde vorig jaar voor één seizoen terug in Eindhoven.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.