Willem II wil Stijn Wuytens langer in Tilburg houden: 'Hij is onze beste speler'

2 oktober 2014 om 16:12
nl
Willem II gaat met middenvelder Stijn Wuytens praten over contractverlenging. De Tilburgers willen dat de Belg ook in de toekomst de spil van het elftal blijft. Trainer en technisch manager Jurgen Streppel is duidelijk."Hij is onze beste speler."
Geschreven door

Het huidige contract van Wuytens loopt aan het einde van dit seizoen af. De middenvelder staat open voor contractverlenging in Tilburg.
'Ik wil best blijven'"We gaan er binnenkort over praten. Maar ik zie het zeker zitten. Willem II is een mooie club, als we een stabiele eredivisieclub worden, wil ik hier best nog een paar jaar voetballen."
Wuytens debuteerde bij PSV in het betaald voetbal. Zijn huidige trainer Jurgen Streppel is lyrisch over de Belg. "In mijn optiek is hij onze beste speler. En hij kan alleen nog maar beter worden, hij heeft echt heel veel potentie."
Willem II - HeerenveenMet Wuytens op het middenveld neemt Willem II het zaterdag op tegen Heerenveen. Streppel verwacht een spektakelstuk tussen twee aanvallende ploegen.
"Het gaat een open, leuke en aantrekkelijke wedstrijd worden. Beide ploegen willen aanvallen, wat dat betreft zijn we met elkaar te vergelijken. Wij willen het publiek vermaken en de punten pakken. Ook al is het tegen Heerenveen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.