Video

Wijnaldum over verlies tegen Dinamo Moskou: 'Eéntje van ons staat te slapen, zij schieten 'm erin'

2 oktober 2014 om 22:51
nl
Dinamo Moskou tegen PSV was een voetbalgevecht met een bikkelharde ontknoping voor PSV. De teleurstelling was groot, al was er wel het besef dat de ploeg strijdend ten onder was gegaan. "We hebben veel kansen gecreëerd, maar niet afgemaakt", zei PSV-aanvoerder Georginio Wijnaldum.
Geschreven door

En de gouden wet in het voetbal is dan.... Juist. "Dan is er bij ons één slaapmomentje en hij ligt er bij ons in. Negentig minuten hebben we geconcentreerd verdedigd, op een paar seconden na", zegt de aanvoerder na afloop van het duel.
Veel kansen om zeep geholpenVer in blessuretijd viel toch nog de tegengoal, in een wedstrijd waarin PSV veruit de meeste en beste kansen had gehad. Maar hét verhaal van deze wedstrijd was de vele kansen die PSV om zeep hielp.
Wijnaldum, maar ook Adam Maher en Florian Jozefzoon, hadden diverse mogelijkheden om PSV op voorsprong te brengen. "We hadden hier de overwinning verdiend", zei verdediger Karim Rekik.
"Tachtig minuten van de wedstrijd waren we beter. Zelfs als we met één punt waren weggegaan, hadden we het goed gedaan. Nu sta je met lege handen."
Rekik is trots op het teamPSV verliest, maar wel in een wedstrijd waarin er strijdlust en bezieling werd getoond. Voelt dat dan toch als een revanche op de povere vertoning van afgelopen zondag bij Heerenveen?
"Ik ben trots op het team hoe we hebben gereageerd op zondag", aldus Rekik. "We gaan hier dan wel strijdend te onder, maar het gaat toch vooral om het resultaat en we staan hier nu met lege handen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.