VVV-Venlo te sterk voor Helmond Sport, Jack Tuyp redt de eer

4 oktober 2014 om 00:18 • Aangepast 21 november 2020 om 22:15
Helmond Sport kwam vrijdagavond te kort tegen VVV-Venlo. Met 2-1 waren de Limburgers duidelijk te sterk voor de Helmonders. Invaller Jack Tuyp wist in de tweede helft een doelpuntje mee te pikken.

Roda JC wist in de eerste helft de wedstrijd al te beslissen. Melvin Platje (22') en Jeffrey Altheer (38') zorgden voor de 2-0 voorsprong.
Trainer Maurice Steijn van VVV-Venlo maakte de 2-0 mee vanaf de tribune. Vanwege een akkefietje werd hij door scheidsrechter Bax weggestuurd.
Tuyp doet iets terugIn de tweede helft was het invaller Jack Tuyp (67') die iets terug wist te doen voor Helmond Sport. Daarna wist de ploeg van trainer Jan van Dijk niet meer te scoren.

StandDoor het verlies staat Helmond Sport nu op de achtiende plek in de Jupiler League met zes punten uit negen wedstrijden.