PSV/FC Eindhoven in blessuretijd onderuit tegen Anderlecht: 'Erg zuur'

3 oktober 2014 om 23:45 • Aangepast 21 november 2020 om 22:15
De voetbalsters van PSV/FC Eindhoven hebben vrijdagavond met 3-2 van Anderlecht verloren. Binnen acht minuten stond Anderlecht al op een 2-0 voorsprong.

"De eerste helft was niet best en was het slordig aan onze kant", beaamt PSV-middenvelder Myrthe Moorrees. "In de tweede helft gingen we tactisch anders staan. Dat hielp."
Ibtissam Bouharat en Daniëlle van de Donk brachten de Eindhovense voetbalsters terug tot 2-2. Dat leek de eindstand te worden, maar in blessuretijd scoorde Anderlecht opnieuw. "Erg zuur", verzucht Moorrees.
StandDoor het gelijkspel staan de Eindhovense vrouwen op de zevende plek in de BeNe League. Anderlecht staat op plek vier.