Sport zondag: Trappers wint Bertelingschaal, JVC Cuijk koploper en Van Paassen vierde in Gieten

5 oktober 2014 om 18:34
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder andere aandacht voor Topklasse-koploper JVC Cuijk en de rentree van veldrijdster Sanne van Paassen.
Geschreven door

Eerste prijs voor Tilburg TrappersDe eerste prijs van het seizoen voor de Tilburg Trappers is binnen. Zondag wonnen ze ook de tweede en beslissende wedstrijd om de Ron Bertelingschaal ten koste van Flyers uit Heerenveen. In Tilburg won Trappers met 3-2. Een dag eerder had de Tilburgse ploeg in Heerenveen al met 4-2 gewonnen.
JVC Cuijk koploper in TopklasseDoor de 4-1 overwinning op Hercules is JVC Cuijk sinds zondag koploper van de Topklasse zondag. Alexander Prent, Frenk Schaap (2x) en Rik Renirie scoorden voor Cuijk. Ook UNA uit Veldhoven won zondag. Ze waren met 1-0 te sterk voor AFC. OJC Rosmalen verloor thuis met 2-0 van WKE.
Van Paassen vierde bij rentreeSanne van Paassen is in Gieten vierde geworden in de Superprestige veldrit. De renster uit Vlierden maakte in Drenthe haar rentree na een jaar blessureleed. De Belgische Sanne Cant won de veldrit.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.