Man neergestoken tijdens vechtpartij bij cd-presentatie in Rucphen, dader gevlucht

5 oktober 2014 om 23:07 • Aangepast 21 november 2020 om 22:12
nl
Een man is zondagavond neergestoken tijdens een grote vechtpartij op straat voor Café 't Trefpunt in Rucphen. Dat bevestigt de vrouw van de eigenaar van het café. Het slachtoffer is zwaargewond met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. De dader is gevlucht. De steekpartij vond plaats tijdens een cd-presentatie.
Profielfoto van
Geschreven door

Volgens de eerste berichten leek het slachtoffer volkszanger Sander Kwarten (22) uit Breda te zijn, maar uiteindelijk bleek dat het om zijn vader gaat.
Grote ruzieDe steekpartij zou rond half negen hebben plaatsgevonden in het café aan de Raadhuisstraat. Tijdens de presentatie van een cd 'Geef Me Liefde' van zanger Rinus Werrens ging het mis. Aan het einde van de presentatie in het café kregen diverse mensen het met elkaar aan de stok. De aanleiding van de ruzie is nog niet bekend.

Wachten op privacy instellingen...

De gewonde man is met een ambulance naar een traumahelikopter vervoerd die dicht in de buurt van het café is geland. Vervolgens is de man met de helikopter naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht. Onder meer twee ambulances en vijf politiewagens kwamen ter plaatse.
Getuigen gehoordDe omgeving rond het café werd tijdelijk afgezet voor onderzoek. Diverse getuigen zijn gehoord.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.