Video

Twintig Willem II-supporters duiken Amsterdamse nachtclub in voor opnames Smeris

6 oktober 2014 om 09:55
nl
Twintig Willem II-supporters reisden maandag af naar Amsterdam om opnames van het tweede seizoen van de politieserie Smeris bij te wonen. De succesvolle serie met de Bossche Jeroen van Koningsbrugge speelt zich dit seizoen niet in Tilburg, maar in Amsterdam af.
Geschreven door

De supporters moesten een Amsterdamse nachtclub in duiken om een feestje te vieren.
Jan van den Dries van de supportersvereniging van Willem II ging mee als een van de acteurs. "Ik weet niet precies waarom we die club in moeten, maar we zullen wel van Ajax gewonnen hebben", lacht hij. "En waarom ook niet", gaat hij verder. "We hebben laatst ook van Feyenoord gewonnen."
'Misdragen? Alleen acteren!'Van den Dries weet verder niet wat er van hem verwacht wordt. "Ik ken het plot niet, maar ik werk overal aan mee." Ook als ze je vragen om je te misdragen? "Ja hoor, alleen als we het acteren!"
Als Willem II-supporter kijkt Van den Dries uit naar een dagje in de spotlights. "Ze hadden ook gewoon een stel acteurs kunnen nemen. Ik ben blij dat ze voor echte Willem II-supporters hebben gekozen."
Eeuwige roemSeizoen 2 van Smeris wordt in maart uitgezonden. Dan kan de aanhang van de Tricolores zichzelf terugzien op televisie en van eeuwige roem genieten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.