Signalementen twee mannen die betrokken waren bij brand Tamoil Eindhoven in Opsporing Verzocht

6 oktober 2014 om 13:02
nl
Televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdag aandacht aan de brand bij het Tamoil-pompstation in Eindhoven. Na de brand moest het aangrenzende flatgebouw worden gesloopt vanwege instortingsgevaar. De politie heeft signalementen van twee mannen die zich rond de brand afwijkend gedroegen.
Geschreven door

Op 24 augustus brak een grote brand uit bij het pompstation. Vermoedelijk ontstond de brand in de winkel van het tankstation. Het vuur sloeg vervolgens over naar een naastgelegen outletwinkel met motorkleding.
Brand aangestoken?22 bewoners zijn al hun bezittingen en hun huis kwijt na de brand. Eerder was al bekend dat de politie aanwijzingen had dat de brand was aangestoken.
In het opsporingsprogramma Bureau Brabant kwamen de signalementen op 22 september al uitgebreid aan bod.[YouTube:body:http://youtu.be/ecMrWyI4Y7k]
Verkrachting 68-jarige BosscheNaast de brand is er nog een Brabantse zaak waar aandacht voor is. Net als maandagavond in Bureau Brabant wordt er dinsdag in Opsporing Verzocht aandacht geschonken aan de poging tot verkrachting van een 68-jarige vrouw in Den Bosch. Een petje kan voor de doorbraak zorgen in de zedenzaak.
Dinsdagavond zendt AVROTROS Opsporing Verzocht uit om halfnegen op NPO 1.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.