Drie tips in zedenzaak Heusden na flyeractie politie - Omroep Brabant

Drie tips in zedenzaak Heusden na flyeractie politie

6 oktober 2014 om 14:28
nl
Een flyeractie van de politie heeft drie tips opgeleverd in het onderzoek naar een zedenmisdrijf in Heusden. In de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 september fietste een vrouw op de Groenstraat richting Heusden toen ze ineens werd aangevallen door een man.
Geschreven door

In de berm naast het fietspad werd de vrouw mishandeld. Ook zou ze zijn aangerand of verkracht. De flyeractie werd vrijdagmiddag en -avond gehouden in de buurt van de rotonde in Haarsteeg. Dit is vlakbij de Groenstraat in Heusden, waar het slachtoffer werd aangevallen.
Vrouw kwam van feestjeDe vrouw was in Haarsteeg naar een feest rond 'De 80 van de Langstraat' geweest. De man onderbrak het zedenmisdrijf toen hij een passerende auto opmerkte.
Daarna ging de man er op een fiets vandoor richting de kruising van de Groenstraat en Lambertusstraat.
1500 mensen gesprokenDe politie heeft vrijdag met zeker 1500 mensen gesproken. Deze gesprekken hebben uiteindelijk dus tot drie tips geleid. De politie zoekt nog altijd naar getuigen in deze zaak.
Ook in het opsporingsprogramma Bureau Brabant werd aandacht besteed aan de zaak. Deze uitzending leidde echter niet tot tips.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.