Dj La Fuente showt zijn gloednieuwe Ferrari en gunt iedereen een ritje

6 oktober 2014 om 20:07
nl
De Eindhovense dj La Fuente, ofwel Job Smeltzer, heeft zijn jongensdroom verwezenlijkt. Die is knalrood en heeft een topsnelheid van 320 kilometer per uur. Een echte Ferrari 458 Spider. Ooit beloofde hij zijn opa dat hij op z’n dertigste zo’n auto in zijn bezit zou hebben. Hij is inmiddels dertig en de Ferrari staat bij hem voor de deur. Nu wil hij anderen ook een ritje in zijn racemonster gunnen.
Geschreven door

Die bijzondere sportwagen komt niet uit de lucht vallen. La Fuente heeft hard moeten werken voor zijn auto. Al op achtjarige leeftijd zei hij tegen zijn opa: “Als ik dertig ben, heb ik een Ferrari.”
Bijna dagelijks ging de jonge Smeltzer naar auto’s kijken. Hij woonde toen naast een autowijk en kon dus makkelijk wegdromen bij die rode racemonsters.
Tranen bij opaZijn opa had alle vertrouwen in hem. “Pas geleden ben ik op een zaterdagmiddag naar mijn opa toegegaan. Opa, zei ik, je moet even naar beneden komen.” Opa kreeg tranen in zijn ogen. “Hoe oud ben jij jongen? Dertig?” Samen hebben we een ritje gemaakt. Mijn opa kon alleen maar lachen.
Net als zijn opa wil Smeltzer graag met anderen zijn droom delen. Hij heeft daarom onder meer bij ‘Stichting Doe Een Wens’ aangeboden om zijn Ferrari een aantal keer per jaar in te zetten om anderen dezelfde kick te laten beleven als hij.
“Op de dag dat ik mijn Ferrari op ging halen, merkte ik al wat die doet met mensen. Je wordt sowieso veel aangesproken en mensen willen op de foto met de Ferrari. Toen ik acht was zou ik het ook te gek hebben gevonden om mee te mogen rijden in zo’n auto. Daarom leek mij dit een goed initiatief.”
Geheim van de djHet geheim van de dj is naar eigen zeggen zijn ambiteuze instelling. "Ik ben een strever, een harde werker. Ik krijg veel energie wanneer ik dingen doe die ik leuk vind. Mijn leven bestaat uit werken en slapen, maar dat levert mij juist energie op. Ik zie mijn werk dan ook niet zozeer als werk. Ik doe mijn ding en blijkbaar doe ik het goed.”
Nieuwe tourOver een half jaar tourt dj La Fuente nationaal, en misschien zelfs internationaal, met zijn ‘Fullcolour Tour’. De tour is afgeleid van zijn goed beluisterde radioshows op iTunes.
“Elke show komt in de top-tien iTunes, omdat ik niet met nummers werk, maar met kleur. Zo draai ik een show bijvoorbeeld in de kleur donkerrood of ‘Morning Yellow’. Met mijn tour wil ik een avond maken in sfeerbeleving. Ik ga daarin van sfeer naar sfeer. Je show en je avond moet zijn als seks. Je moet het opbouwen, anders werkt het niet.” Aldus de dj met Ferrari.
Prijs winnenWil jij deze te gekke prijs winnen en met dj La Fuente in de Ferrari de 'Lichtjesroute' in Eindhoven rijden? Stuur dan de meest originele motivatie naar [email protected] en like en deel onze Facebookpagina. Wie weet rijd jij dan deze week met dj La Fuente de Lichtjesroute. Je kunt reageren tot en met dinsdag 7 oktober, 17.00 uur.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.