Youp van ’t Hek neemt ‘oplichter’ Henk Krol op de hak: ‘Staande ovatie voor Youp’

7 oktober 2014 om 10:22 • Aangepast 21 november 2020 om 22:12
nl
Hij heeft wel eens betere tijden gekend. Eindhovenaar Henk Krol speelt de laatste weken de hoofdrol in allerlei affaires en die zijn de grappenmakers in ons land niet ontgaan. Nu laat Youp van 't Hek geen spaan heel van het voormalige boegbeeld van homo-Nederland.
Profielfoto van
Geschreven door

Op Twitter maakte de cabaretier Krol uit voor ‘oplichter’. Van 't Hek reageerde maandag cynisch op een berichtje van de politicus die in een stilstaande trein zat.
'Grotere oplichters in de trein'“Trein vertrekt iets later. De reden is geweldig. De conducteur ging achter enkele zakkenrollers aan. Iedereen heeft daar begrip voor”, twitterde Krol. Van ’t Hek zag zijn kans schoon: "Terwijl er grotere oplichters in de trein zaten”, schreef de grappenmaker.
Honderden twitteraars kunnen de grap van Van ’t Hek wel waarderen. “Een staande ovatie voor Youp”, laat Maurits Potappel weten. Arno Harbers doet de opmerking af als ‘geniaal’. Ook Lucas Vos vermaakt zich kostelijk. “De combinatie van @youp en @henkkrol op Twitter vandaag: priceless.”

Wachten op privacy instellingen...

Vaak in opspraakKrol ziet de laatste tijd zijn imago veranderen door allerlei affaires. Zo zou de Eindhovenaar hebben gelogen over de oplagecijfers van de Gay Krant. Even later wilde de Stichting Vrienden van de homokrant beslag laten leggen op het huis van Krol.
Met de opbrengst wil de stichting ruim twee ton subsidie terugbetalen. Vorig jaar moest Krol de Tweede Kamer verlaten nadat bekend werd dat hij geen pensioenpremies had afgedragen voor zijn personeel.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.