Video

Voorbereiding Jong Oranje valt letterlijk in water: training in aanloop duel met Portugal afgebroken

7 oktober 2014 om 20:05
nl
Spannende dagen breken aan voor de Nuenense bondscoach Adrie Koster van Jong Oranje. Koster wil met Jong Oranje naar het EK in Tsjechië, volgend jaar. Maar de kwalificitaties zijn dramatisch verlopen. Jong Oranje verloor de laatste twee thuiswedstrijden en moet nu tegen Portugal play-offwedstrijden gaan spelen.
Geschreven door

"We willen niet terugkijken, we moeten vooruit kijken naar de volgende twee wedstrijden." Terell Ondaan van Willem II en Jorrit Hendrix van PSV lijken hun antwoord te hebben afgestemd op de vraag hoe Jong Oranje zich zo kon blameren tegen Slowakije en Georgië.
DwerglandenJong Oranje verloor tegen deze twee nietige voetballanden met twee keer 0-1. Bovendien speelde Nederland ook dramatisch. Toch willen de spelers niet terugblikken op de dramatische kwalificatiereeks. Voor hen geldt maar één ding: winnen in de play-offs van Portugal.
Ondanks de slechte kwalificatiereeks is Adrie Koster niet in paniek. "Ik ben niet geschrokken, maar ik had mezelf er meer van voorgesteld", aldus de bondscoach uit Nuenen.  
Training afgebrokenJong Oranje speelt donderdag in Alkmaar het eerste duel tegen Portugal. De return is dinsdag 14 oktober. Een optimale voorbereiding op dat duel hebben de mannen van Koster tot dusverre nog niet gehad. In Hoorn werd dinsdagmiddag de training afgebroken door noodweer.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.