Signalement bekend van man die 68-jarige vrouw wilde verkrachten in Den Bosch

8 oktober 2014 om 00:08
nl
Een man heeft in Den Bosch geprobeerd om een 68-jarige vrouw te verkrachten. Hij betastte haar en duwde haar in zijn auto. Een voorbijganger kon de vrouw ternauwernood redden.
Geschreven door

Dat liet de politie dinsdagavond weten in het televisieprogramma Opsporing Verzocht. Ze toonde daarin een reconstructie van de gewelddadige verkrachtingspoging. Ook kwam ze met een signalement van de verdachte.
De dader vergreep zich op 29 augustus aan de 68-jarige vrouw. Hij sprak haar aan bij de Meanderflat aan de Kruiskampsingel en duwde haar van haar fiets. Daarna betastte hij haar en duwde hij haar zijn auto in op het Kruiskamppad.
Baseballcap gevondenVeel concrete informatie over de dader ontbreekt, omdat de vrouw zich niet veel kan herinneren. Het gaat volgens de politie om een 'niet heel jonge man' van ongeveer 1.80 tot 1.90 meter lang. Hij had kort donker haar en een breed postuur met een dikke buik.
Verder droeg de man een shirt met korte mouwen en een verticale strepen. Bij de plek waar de man toesloeg vond de politie ook nog een baseballcap, die mogelijk van de dader is. Een foto daarvan was dinsdag in Opsporing Verzocht te zien.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.