72 kilo wiet met waarde van 300.000 euro gevonden in schuur Tilburg, zes verdachten opgepakt

8 oktober 2014 om 13:20
nl
In een schuur aan de Oude Rielsebaan in Tilburg heeft de politie dinsdag ruim 72 kilo aan gedroogde henneptoppen gevonden. De geschatte straatwaarde daarvan is 300.000 euro. Zes verdachten zijn aangehouden.
Geschreven door

De verdachten zijn in een andere schuur op hetzelfde terrein aangehouden. De politie vermoedt dat zij de wiettoppen hebben geknipt.
Het gaat om twee Tilburgers van 29, een Tilburger van 30 jaar, een 60-jarige vrouw uit Oosterhout, een 20-jarige Roosendaalse en een 25-jarige vrouw uit Bergen op Zoom. De hennep is in beslag genomen.
Wiet in elektriciteitshuisjeIn een huis aan de Hart van Brabantlaan in Tilburg werden 333 hennepplanten gevonden. De bewoner was niet thuis, maar zal worden verhoord. In de tuin van een huis aan de Augustinusstraat zijn drie planten in beslag genomen.
Op de zolder van een transformatorhuisje aan de Altenaweg in Gilze is een hennepplantage gevonden. De ruimte was afgesloten met een luik en kon bereikt worden door middel van een ijzeren trap die aan de muur bevestigd was.
Er stonden negentig hennepplanten in potten. Ook is de kweekapparatuur in beslag genomen. De kwekerij is ontmanteld.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.