Milène van der Smissen uit Etten-Leur gaat als zangeres de wereld over op een cruiseschip

8 oktober 2014 om 19:42 • Aangepast 24 april 2020 om 18:19
nl
In december gaat de net afgestudeerde Milène van der Smissen voor acht maanden werken op een cruiseschip, dat onder meer langs de Caribbean, de Azoren en Noorwegen voert.
Geschreven door

De 23-jarige zangeres uit Etten-Leur studeerde afgelopen zomer af aan het Codarts conservatorium in Rotterdam. Na een auditieperiode werd ze aangenomen op de Holland-Amerika lijn. “Het reizen heeft me altijd getrokken, super dat ik dit nu kan combineren met mijn andere passie: zang”, aldus de zangeres.
De Etten-Leurse is straks te zien in acht verschillende shows. “Deze krijg ik in een korte tijd aangeleerd. Ik stap uit het vliegtuig en ga meteen door naar de repetitiezaal, dit noemen ze ook wel de ‘hell-week’", grapt ze.
Familie aan boordMilène vertrekt in december naar de VS en is ook tijdens de feestdagen aan boord van het schip. Even op en neer vliegen naar Nederland om haar familie op te zoeken is er niet bij.
“Ze zeggen, je hebt je familie hier aan boord zitten. Niet dat mijn ouders komen, maar de crew wordt je nieuwe familie.” De zangeres vindt het wel spannend. “Het moet wel klikken. Je zit acht maanden met elkaar op een schip.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.