Diefstal kluis blijkt genadeklap voor Chalet Fontaine in Kaatsheuvel

8 oktober 2014 om 22:53
nl
Partycentrum Chalet Fontaine in Kaatsheuvel is failliet. De diefstal van de kluis met daarin zo'n 70.000 tot 80.000 euro was achteraf gezien de genadeklap.
Geschreven door

Dat meldt het Brabants Dagblad woensdag. Eigenaar Luuk Broos heeft volgens de krant zelf het faillissement aangevraagd. Het bedrijf blijft de komende weken wel open. Broos hoopt op een doorstart.
Kluis gestolenDe kluis werd begin maart gestolen tijdens het carnavalsweekend. Het bedrijf was carnaval goed begonnen en op zondag kwamen zo'n 1800 bezoekers naar Chalet Fontaine. Ook consumptiemunten en een boekingssysteem voor feesten en partijen lagen in de kluis opgeborgen.
De kluis van zo'n anderhalve meter hoog werd door zes inbrekers van de eerste etage naar beneden gegooid. Broos loofde een beloning uit van 10.000 euro voor de tip die leidt naar de kluis met de gehele inhoud. Opsporingsprogramma Bureau Brabant toonde later bewakingsbeelden van de kluisdiefstal.
Verhalen door diefstalBroos vertelt tegen de krant dat na een reorganisatie de zaak weer goed op de rit stond. Maar de diefstal van de kluis leidde tot allerlei verhalen over een faillissement waardoor mensen voor een andere feestlocatie kozen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.