Efteling leukste uitje van Nederland, Klok & Peelmuseum in Asten leukste uitje van Brabant

30 maart 2015 om 18:42 • Aangepast 21 november 2020 om 19:15
nl
De Efteling is wederom het leukste uitje van Nederland volgens de leden van de ANWB. Ook vorig jaar was het pretpark in Kaatsheuvel de favoriete bestemming om naar te gaan voor een uitje. Het Klok & Peelmuseum in Asten is volgens de leden het ‘Leukste uitje van Noord-Brabant’.
Profielfoto van
Geschreven door

De Efteling was in 2011 en 2014 ook al het 'Leukste uitje van Nederland'. De Efteling scoort op bijna alle aspecten de hoogste cijfers en haalt overall de meeste stemmen

Wachten op privacy instellingen...

Leuke sfeer in AstenHet Klok & Peelmuseum wint vanwege de sfeer, ook zijn ANWB-leden erg te spreken over de klantvriendelijkheid van het personeel. Het Boerenbondsmuseum in Gemert is de nummer twee van de provincie, gevolgd door het Philipsmuseum in Eindhoven op plek drie. Vorig jaar was Streekmuseum De Acht Zaligheden in Eersel het ‘Leukste uitje van Noord-Brabant'.
Tijdens de ANWB-verkiezing stemden leden op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie. In totaal brachten bijna 27.000 leden hun stem uit, met elkaar stemden zij 32.000 keer. De ANWB organiseert dit jaar voor de vijfde keer de verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland’.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.