Sport donderdag: Willem II verliest van Istanbul, Van Dijk vrijdag op tribune

9 oktober 2014 om 10:10
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met aandacht voor: Willem II, Virgil van Dijk, talent Matheus Pereira en rallyrijder Erik van Loon.
Geschreven door

Shoeters verslaan RotterdamBasketbalclub SPM Shoeters uit Den Bosch heeft donderdagavond met gemak gewonnen van Challenge Sports Rotterdam. Met 81-59 werd gewonnen van Rotterdam.
[YouTube:body:http://youtu.be/TP-vkUYAvRo]
Willem II verliest van Istanbul BBWillem II heeft de oefenwedstrijd tegen Istanbul met 0-2 verloren. De Tilburgers zijn momenteel in Turkije voor een korte trainingsstage. Volgende week dinsdag hervat de selectie de trainingen in Tilburg weer.
Virgil van Dijk vrijdag op tribuneVirgil van Dijk uit Breda maakt geen deel uit van de selectie van het Nederlands elftal voor de thuiswedstrijd van vrijdagavond tegen Kazachstan in de EK-kwalificatie. Bondscoach Guus Hiddink moest donderdag voor 12.00 uur zijn definitieve selectie van 23 spelers aan de UEFA bekendmaken.
Hij mag die lijst niet meer wijzigen als er nog een voetballer geblesseerd raakt. Van Dijk blijft bij Oranje en wordt mogelijk wel opgenomen in de definitieve selectie van 23 spelers voor de uitwedstrijd van maandag tegen IJsland.
'Komst Matheus onzeker'De komst van het Braziliaanse talent Matheus Pereira naar PSV is onzeker geworden. Dat meldt het ED. De 16-jarige captain van Brazilië onder 17 zou op stage komen in Eindhoven, maar zijn club Corinthians heeft daarvoor nog geen toestemming gegeven.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.