PSV'ers Maher, Willems en Rekik in basis Jong Oranje tegen Jong Portugal

9 oktober 2014 om 19:39
nl
Jong Oranje begint donderdagavond met drie PSV'ers in de basisopstelling aan het duel met Jong Portugal. Bondscoach Adrie Koster uit Nuenen kiest in de compleet vernieuwde opstelling voor Adam Maher op het middenveld. Karim Rekik en Jetro Willems staan in de achterhoede opgesteld.
Geschreven door

Jong Oranje probeert zich via de play-offs tegen Jong Portugal te kwalificeren voor het EK volgend jaar in Tsjechië.
Zes wijzigingenTrainer Adrie Koster wijzigde het elftal op zes plaatsen ten opzichte van het vorige met 0-1 verloren duel met Slowakije vorige maand. Quincy Promes (door Guus Hiddink naar Oranje gehaald), Marco van Ginkel (geblesseerd) en de gepasseerden Tony Vilhena (niet geselecteerd), Joost van Aken, Jorrit Hendrix (tribune) en Guus Hupperts (bank) ontbreken.
In hun plaats komen Maher, Willems, Anwar El-Ghazi, Sven van Beek, Kyle Ebecilio en Elvis Manu. Rekik, Warner Hahn, Ruben Ligeon, Nathan Aké en Luc Castaignos hebben hun basisplaats behouden.
Matige kwalificatiereeksDe kwalificatiereeks verliep dramatisch voor de mannen van coach Koster. Jong Oranje verloor thuis onder andere van Georgië en Slowakije en was daardoor veroordeeld tot de play-offs. Dinsdag 14 oktober is de return in Portugal.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.