Frans Bauer keer zeven: Bonte Bauerparade trekt aan je voorbij in nieuwe clip Ratatadadada

10 oktober 2014 om 12:47
nl
Volkszanger Frans Bauer uit Fijnaart lanceert donderdag de videoclip bij zijn nieuwe nummer. In zeven verschillende outfits zingt de zanger je in de clip toe. De aanstekelijke feestsingle Ratatadadada werd op 26 september al uitgebracht.
Geschreven door

Eerder dit jaar bracht Bauer een videoclip uit van zijn single Skippybal. Die werd grotendeels in Rotterdam opgenomen. Deze keer is het sleutelwoord volgens de zanger 'gezelligheid', en dat betekent een Brabantse locatie. Café De Gouden Leeuw in Veghel mocht als decor dienen.
Apart opgenomenIn de video ziet de kijker Frans in allerlei gedaanten opduiken in het café. "Feest is van alle rangen en standen, muziek is erg breed. Dat probeer ik te vertellen in de clip", licht de zanger toe. "De opnames waren wel heel veel werk. Je ziet mij namelijk in allemaal verschillende posities. Dat moest allemaal apart worden opgenomen."
De clip werd donderdag aan het einde van de middag online gezet. Bauer houdt de reacties op zijn creatie nauwgezet in de gaten: "Heel veel mensen vinden het fantastisch. De reacties zijn overweldigend, heel fijn!"
[YouTube:body:http://youtu.be/QiAjs1OT59o]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.