Kensington, Yellow Claw, Typhoon en zeven andere namen die je op FestyLand 2014 moet zien

10 oktober 2014 om 20:25
nl
FestyLand, het festival dat gezien wordt als de traditionele afsluiter van het festivalseizoen, pakt dit weekend uit met gevestigde namen als Kensington en Yellow Claw. Ook staat talent van eigen bodem op de planken zoals Kovacs en Typhoon& Band. De Bossche dj Mental Theo en Imca Marina maken ook hun opwachting in Volkel. Omroep Brabant zet tien namen die je op FestyLand moet zien op een rijtje.
Geschreven door

Op 10 en 11 oktober staat recreatiepark Hemelrijk in Volkel in het teken van FestyLand. Het is het eerste jaar dat FestyLand op het recreatiepark wordt gehouden. Vorig jaar op Landgoed Hendrickx had FestyLand een recordaantal van 32.000 bezoekers. Dat kwam toen met name door het grote aantal acts en het goede weer.
Dit jaar probeert de organisatie wederom het onderste uit de kan te halen. In totaal treden ruim honderd artiesten op, verspreid over twaalf tenten. Omroep Brabant pikt er tien opvallende nummers uit die ongetwijfeld voorbij gaan komen in Volkel.
1. Typhoon - De Zandloper[YouTube:body:http://youtu.be/xvXBtgRUE5o]  2. Navarone - December[YouTube:body:http://youtu.be/tfpMgBQFrzk]3. Kovacs - My Love [YouTube:body:http://youtu.be/CR6M_sqTVqE]  4. Yellow Claw - Shotgun[YouTube:body:http://youtu.be/oIwFJNguQgY]  5. Imca Marina - Vino[YouTube:body:http://youtu.be/QAi5ro-f8FQ]6. Kensington - All For Nothing[YouTube:body:http://youtu.be/4OY4Db8seoo]7.BZB - Koning Pinteman[YouTube:body:http://youtu.be/cZCCrVPQogA]   8. Mental Theo - Wonderful Days[YouTube:body:http://youtu.be/LX-r3N6eh6k]9. De Staat - Devil's Blood[YouTube:body:http://youtu.be/AgObLNPlBzY]10. Jett Rebel - Do You Love Me At All[YouTube:body:http://youtu.be/RQO-SJcV484]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.