Minder treinen rond Tilburg door werkzaamheden aan station

11 oktober 2014 om 08:47
nl
Van en naar Tilburg rijden zaterdag minder treinen vanwege werkzaamheden. De NS adviseert reizigers die via de stad moeten, een omreisroute te gebruiken. De extra reistijd bedraagt daarmee een halfuur.
Geschreven door

Onder andere de intercity van Zwolle naar Roosendaal rijdt niet via Tilburg. In plaats daarvan rijdt de trein vanaf Den Bosch direct door naar Boxtel. Daar kunnen reizigers de intercity naar Den Haag Centraal pakken.
Verder doet ook de sprinter Utrecht Centraal-Breda zaterdag Tilburg niet aan. In plaats daarvan moeten reizigers in Den Bosch een andere sprinter naar Boxtel pakken om van daaruit naar Tilburg te reizen, aldus de NS.
Grondige verbouwingDoor de werkzaamheden moet Tilburg Centraal grondig worden vernieuwd en uitgebreid. Er komt een passage met winkels en een tweede passage voor fietsers en voetgangers onder het spoor.
Van zaterdag 18 tot en met donderdag 23 oktober, tijdens de herfstvakantie, rijden er zelfs helemaal geen treinen van en naar Tilburg. De NS zet dan bussen in. De extra reistijd bedraagt dan een halfuur tot een uur.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.