Poncho’s aan op Festyland-zaterdag, maar genieten van Kensington en Typhoon: 'Weer een tof feest'

12 oktober 2014 om 16:33 • Aangepast 21 november 2020 om 22:08
nl
Af en toe moesten de poncho's even aan, maar dat is nu eenmaal het risico van het allerlaatste festival van het festivalseizoen. De bezoekers van Festyland lieten zich door een regenbuitje hier en daar niet tegenhouden om er toch een mooi feest van te maken. Zaterdag om twee uur barstte dag twee los.
Profielfoto van
Geschreven door

Met onder andere Kensington, BZB, Kovacs, Typhoon en Bells of Youth konden festivalgangers zich weer prima vermaken. Eerder zette Omroep Brabant tien acts op een rij die je zeker niet mocht missen.

Wachten op privacy instellingen...

Akoestisch en met appEen aantal bands trad zaterdag twee keer op. Kensington en Bells of Youth deden bijvoorbeeld een akoestische set op het 'Festyland Acoustic'-podium én bouwden daarna nog een feestje op één van de twee hoofdpodia.
Ook bijzonder waren acts waarvoor je de Festyland-app nodig had. Bij onder meer BZB, Dubvision en Otto Knows kon het publiek via de app interactief meedoen met de show. Zoiets werd eerder ook al gedaan bij Extrema Outdoor. Daar werd het publiek door middel van de app een soort levende discolamp.

Tienduizenden bezoekersTrompettist Erik van der Heijden speelde samen met 'Knarsetand' op het hoofdpodium. "Het was weer een tof feest", liet hij weten op Twitter.
Dit jaar vierden de bezoekers feest op recreatiepark Hemelrijk in Volkel. Dat was voor het eerst. Vorig jaar op Landgoed Hendrickx had FestyLand een recordaantal van 32.000 bezoekers.
Foto's van de zaterdag op Festyland vind je in de slideshow. Bekijk ook het Festyland-fotoalbum op Flickr voor foto's van de vrijdag.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.