Man uit Geldrop bedreigt agenten met mes en hakt in op politieauto, maar is bang voor politiehond - Omroep Brabant

Man uit Geldrop bedreigt agenten met mes en hakt in op politieauto, maar is bang voor politiehond

11 oktober 2014 om 18:33
nl
Een 44-jarige man uit Geldrop heeft vrijdag mensen en agenten bedreigd met een mes. Agenten gebruikten pepperspray en trokken hun wapens, maar de man gaf zich pas over toen gedreigd werd een politiehond op hem los te laten.
Geschreven door

De man had vrijdag aan het begin van de avond een 35-jarige man uit Beek en Donk met en mes bedreigd in de wachtkamer van een praktijk in Geldrop. De twee zouden ruzie hebben gehad. De politie kreeg een melding dat de man met het mes daarna naar het station was gelopen.
Inhakken op politieautoAgenten vonden de man in een fietstunnel bij het station bij de Parallelweg in Geldrop. Hij bedreigde daar de agenten met het mes. De agenten gebruikten pepperspray en trokken hun wapens, maar de man stopte niet en weigerde zijn wapen te laten vallen.
De verdachte klom op de motorkap van een politieauto en hakte met het mes in op de voorruit van de auto. Op dat moment kwam een agente met een politiehond aan bij de fietstunnel. Toen ze dreigde de hond op hem los te laten, gaf de man zich over. Hij is aangehouden en zit vast.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.