Fikse vechtpartij restaurant Pan in Deurningen: ook man (30) uit gemeente Waalre mishandeld [VIDEO]

DEURNINGEN - Een man uit de gemeente Waalre is zondagavond gewond geraakt bij een massale vechtpartij in restaurant Pan in het Twentse Deurningen. Twee kinderen hadden onenigheid met elkaar waarop een 30-jarige man uit de gemeente Waalre tussenbeide kwam en beide kinderen uit elkaar haalde.
Toen de man weer aan tafel zat, verscheen er een grote groep personen en werd hij mishandeld. Een andere man, een 35-jarige man uit Oldenzaal die ook tussenbeide wilde komen, kreeg ook klappen.

Vechtpartij op beeld vastgelegd
Op Dumpert verschenen beelden van de vechtpartij. Daarop is de gespannen situatie in het restaurant te zien. De groep van in totaal 36 personen was al twee uur aan het eten toen het plots misging.

'Ruziezoeker heeft wel betaald'
Eigenaar Yung-Fung Pan van restaurant Pan in Deurningen liet aan RTV Oost weten blij te zijn dat de verwondingen van de man uit de gemeente Waalre mee blijken te vallen. "Gelukkig had hij niets gebroken. De man die erop los sloeg, is na de mishandeling meteen weggestuurd."

De ruziezoeker bleek te horen bij een groep van 36 personen. "Toen we de man uit de zaak hadden gezet, zijn ze ook meteen vertrokken. Maar ze hebben nog wel netjes betaald", zegt Pan tegen RTV Oost. De man die sloeg hoeft niet meer terug te komen van Pan. "Hij mag heel ver weg blijven."

Meer over dit onderwerp:
vechtpartij waalre restaurant de pan deurningen