Rockband deelt kleedkamer met Dave Roelvink op Festyland: ‘Gelukkig hebben we alle spullen nog'

12 oktober 2014 om 01:11 • Aangepast 21 november 2020 om 22:08
nl
Dave Roelvink is nog altijd mikpunt van spot, ook op Festyland in Volkel. De leden van rockband Paceshifters deelden op het festivalterrein een kleedkamer met Dave en vader Dries en maakten het tweetal even later op Facebook belachelijk. "We deelden een kleedkamer, maar gelukkig heeft Dave zich gedragen en hebben we alle spullen nog", schrijft de band als grap.
Profielfoto van
Geschreven door

De zoon van zanger Dries werd in augustus in verband gebracht met een roof in een villa in Burgerbrug. Er zou voor ruim 60.000 euro aan voorwerpen zijn gestolen, waaronder elektronische apparaten, kleding en sieraden. Dat is dus ook Paceshifters niet ontgaan.

Wachten op privacy instellingen...

'We love Dries'Op Festyland, traditioneel de afsluiter van het festivalseizoen, is het optreden van Dries en Dave niet fantastisch verlopen. Vader Dries kapte de set voortijdig af, nadat hij bier over zich heen gegooid kreeg.
Zonder iets te zeggen liep Dries het podium af en keerde vervolgens niet meer terug. De organisatie van Festyland probeerde het publiek nog 'We love Dries' te laten scanderen, maar niemand haakte in.
Ongeveer even veel bezoekersMet onder andere Kensington, BZB, Kovacs, Typhoon en Bells of Youth konden festivalgangers zich dit weekend weer prima vermaken. Eerder zette Omroep Brabant tien acts op een rij die je zeker niet mocht missen.
Dit jaar vieren de bezoekers feest op recreatiepark Hemelrijk in Volkel. Dat is voor het eerst. Vorig jaar op Landgoed Hendrickx had FestyLand een recordaantal van 32.000 bezoekers. Dit jaar kwamen er ongeveer even veel bezoekers.
Bekijk ook het Festyland-fotoalbum op Flickr.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.