Aanrijding loopt uit de hand in Kaatsheuvel, 'Bestuurder was te dronken voor blaasproef'

12 oktober 2014 om 12:58
nl
Op een parkeerplaats aan de Poolsestraat in Kaatsheuvel is zaterdag een kleine aanrijding helemaal uit de hand gelopen. Een 29-jarige man reed met zijn auto achteruit op een andere auto. En dat werd hem niet in dank afgenomen.
Geschreven door

De man wilde er namelijk vandoor gaan. De bestuurder van de andere auto kon dat met omstanders voorkomen. Hij haalde daarna de politie erbij.
Lastige vriendenDe veroorzaker van het ongeluk bleek stomdronken en was dan ook niet aanspreekbaar, zo meldt de politie zondag. Bovendien hielden agenten twee van zijn passagiers aan, omdat zij zich gewelddadig gedroegen.
Eén 32-jarige bijrijder bedreigde omstanders, terwijl een andere passagier (29) zich er ook mee ging bemoeien. Het liep daardoor bijna uit op een vechtpartij. Toen de man zijn vrienden uiteindelijk probeerde te bevrijden, was volgens de politie de maat vol. "Ook hij werd ingerekend."
'Te dronken'Het drietal is meegenomen naar het politiebureau. Zij mogen binnenkort verantwoording afleggen bij de rechter. Het is overigens nog niet bekend hoeveel de bestuurder op had. "Hij was te dronken om een blaasproef te kunnen afleggen. Ook wilde hij niet meewerken aan een bloedproef."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.