Man maakt stennis bij kroeg Breda om jas

12 oktober 2014 om 14:06
nl
Een man die zaterdagnacht in Breda zo graag zijn jas terug wilde na het uitgaan, moest dat bekopen met een bezoek aan het ziekenhuis. Dat meldt de politie.
Geschreven door

De man was na een avondje stappen zijn jas vergeten bij een café, maar kreeg die niet terug. Hij maakte dan ook stennis bij het café aan de Vismarktstraat. Hij trapte onder andere tegen de voordeur en eiste dat hij zijn jas terug kreeg.
De jas kwam niet terug en dus koelde de man niet af. De politie was intussen te paard aangekomen en vertelde de man dat de zaak was gesloten en dat hij zijn kledingstuk een ander moment terug kreeg. Daar was hij het alleen niet mee eens.
Arm uit de komDe man verplaatste zijn woede van de deur naar de agenten. Hierop wilden de agenten de man arresteren. Dit bleek niet eenvoudig, want hij verzette zich met hand en tand bij zijn arrestatie.
De politie meldde eerst dat het er op leek dat de man door de vechtpartij zijn arm uit de kom had. Later bleek dit in het ziekenhuis niet te kloppen. De man krijgt wel een proces-verbaal voor zijn wangedrag, aldus de politie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.