Technisch directeur Fred van der Hoorn ook assistent-trainer bij FC Den Bosch

13 oktober 2014 om 12:07
nl
Fred van der Hoorn krijgt een dubbele functie bij FC Den Bosch. De manager voetbalzaken wordt ook assistent-trainer en zal naast trainer Ruud Kaiser tijdens wedstrijden op de bank zitten. Fred van der Hoorn wordt in zijn nieuwe functie onder meer verantwoordelijk voor de begeleiding van de verdedigers.
Geschreven door

Na afgelopen seizoen werd de assistent van hoofdcoach Ruud Kaiser nog wegbezuinigd. Kaiser is blij dat hij nu weer een extra trainer op het veld heeft staan."Ik heb er zelf om gevraagd. Wil je als hoofdcoach doen wat je wil doen, dan heb je een extra man nodig."
'Meer bieden'De uitbreiding is praktisch, maar voelt ook goed volgens coach Ruud Kaiser. "Op deze manier kunnen we de groep meer bieden. Fred heeft veel voetbalkennis en kent de spelers goed. Zijn ervaring als verdediger komt goed van pas en met zijn persoonlijkheid is hij een aanwinst voor de technische staf.''
Fred van der Hoorn is een echt clubicoon van FC Den Bosch, waar hij vele jaren actief was als speler. Na zijn afscheid als speler in 2002 bleef hij werkzaam bij de club. Hij was algemeen directeur en tegenwoordig is hij verantwoordelijk voor het technisch beleid van FC Den Bosch.
Van Hoorn wil weinig zeggenUiteraard hadden we Van der Hoorn ook graag zelf gesproken over zijn nieuwe baan als assistent-trainer. Helaas had hij echter na de training geen zin of tijd om met Omroep Brabant te praten. "Ik vind het leuk op het veld, dat heb je gezien", was het enige dat hij kwijt wilde voordat hij de catacomben in snelde.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.