Michael van Gerwen weer thuis na winst World Grand Prix: 'Geeft goed gevoel, maar eerst uitrusten'

13 oktober 2014 om 13:28 • Aangepast 21 november 2020 om 22:07
nl
Darter Michael van Gerwen is weer thuis nadat hij zondagavond de World Grand Prix in Dublin won. Maandagochtend kwam hij - enigszins vermoeid - aan op Eindhoven Airport, waar hij werd opgewacht door onder meer zijn moeder en z'n vrouw Daphne.
Profielfoto van
Geschreven door

"Het is altijd mooi om te winnen, maar het is nog veel leuker om thuis te komen daarna", zei Van Gerwen op het vliegveld. "Het is een zware week geweest, maar dit geeft een goed gevoel voor de toernooien de rest van het jaar."
Nog niet bezig met WKDat jaar moet voor Van Gerwen eindigen met een nieuwe wereldtitel. Toch houdt hij zich daar nog niet mee bezig. "Er zijn nog veel te veel toernooien van tevoren. Je moet je gewoon concentreren op ieder toernooi, het WK is nog zover weg."

Wachten op privacy instellingen...

Ton gewonnen, toch RyanairMet de winst in Dublin verdient Michael van Gerwen 100.000 pond, zo'n 125.000 euro. Toch kwam de regerend wereldkampioen 'gewoon' met een vlucht van Ryanair naar huis.
"Het maakt mij niet uit, je komt er gewoon mee van A naar B hè. Het gaat er ook niet om wat je verdient, het gaat erom dat je de titel wint."

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.